Hvem er vi?

VI JOBBER MED UNG FORTELLERSCENE:

 

Kristine Haugland

Kristine kan mye om både teater og fortelling. Hun er leder av Norsk Fortellerforum og hun er en av dem som driver med Andre Historier, også opptrer hun ofte på mindre scener, i skoler, barnehager og kulturhus.

Aktuelt: Kristine skal holde fortellerkurs på Torshov høsten 2012.

kristine@fabelakt.no

415 48 840

 

Marit Hallen

Marit Hallen kan mye om bøker og fortellinger. Du har kanskje møtt henne på Deichman på Torshov, der hun pusher bøker og uskyldige ungdom. Ellers fyker hun rundt på skoler og bibliotek med ulike forestillinger og kurs innen fortelling og litteraturformidling.

Aktuelt: Marit skal holde fortellerkurs på Torshov høsten 2012.

marit@fabelakt.no

986 80 889

 

Marianne Sundal

Marianne jobber som forteller og kursholder og reiser land og strand rundt med forestillinger for barn og ungdom. Har du noen gang vært skoleelev i Oslo eller Akershus, har du sikkert hørt henne på skolen din.

marianne@snirkelsnakk.no

995 25 399

 

Marie Ulsberg

Marie jobber som produsent og er med å lage Fortellerfestivalen, Rumifestivalen og her i Ung Fortellerscene er hun prosjektleder. Hun kan mye om teater og gode historier, og hun er den som sørger for at alle har det bra og får gjort sitt beste.

marie@albatrass.no

971 09 381

 

Lise (Natalie Forfang) Grimnes

Lise liker fortellinger, både de hun skriver og de hun forteller ute i skoler og barnehager på jobb. Hun er prosjektleder i Ung Fortellerscene og en flink til å planlegge og skrive og fortelle om hva vi skal jobbe med. Hun har dessuten sin egen blogg (http://knirk.no/) hvor hun skriver om bøker hun liker.

lise@snirkelsnakk.no

916 04 917

 

 

HØSTEN 2012 MØTER DU OGSÅ:

Jon Sigve Skard

Oda Radoor

Ranveig Thon Bjørnestad